CEPAT PANCUT?
KONEK TAK CURVE KEATAS?

KINI TELAH DIBONGKARKAN

DIJAMIN TAHAN LAMA, KERAS, PADU

EFFEK KEKAL TAU!

3hari sekali je , dalam masa 3jam dah terasa kesannya

KONEK KECIK ?

CEPAT PANCUT? 

LEMBIK ?

Dah beribu duit habis makan supplement? guna minyak itu ini tapi tak jadi jugak? Lepas ni tak payah pening dah B’erds booster kan ada! Telan je sebiji 3jam sebelum game. PASTI padu & Mantap
TAK CAYE ? LIHAT VIDEO DI BAWAH

Mesti dah penat cuba macam-macam cara tapi hasilnya still tak menjadi, kan? Bawah ni adalah antara pilihan majoriti En.Somi ambil untuk kesan yang cepat:

Kopi

Dah lah pening, bahan2 pula tak terkawal. Silap2 boleh sakit jantoong

Supplement

Dah makan macam-macam, harga mahal, kesan lambat, kadang takde kesan langsung pun ada.

Minyak X

Ramai sangat dah try, tapi tak pernah berhasil, kesan pun lambat yang amat.​ Sebab pati hanya sedikit dan cair seperti minyak masak.

Dah banyak duit habis untuk dapat adik paaduu, tapi still tak dapat hasil yang kita nak, kan?

Dah lah mahal!

Belum kira side effect lagi tu.

Nak tahu jalan penyelesaian paling 

MURAH, SENANG, SELAMAT dan BERKESAN?

MEMPERKENALKAN

Siapa patut guna B'erds Booster?

Dah ada lebih daripada

0
Happy Customer dalam masa 3tahun !

Betul ke B'ERDS BOOSTER ni berkesan?

⭐⭐⭐⭐⭐

Lihat apa kata pengguna kami beberapa hari lepas..

BERITA BAIK UNTUK ANDA!

Bukan tu jer , ini yang paling best !

khas untuk pembeli bertuah SET COMBO & SET SUPER COMBO

Pembeli BERTUAH pada harini..Anda akan menerima 4HADIAH istimewa dari pihak kami jika order di website ini YANG BERNILAI sebanyak RM169

Produk Ini Mempunyai 100% Jaminan Wang Dikembalikan Tanpa Banyak Soal!

Kami sangat yakin  B’erds Booster mampu membantu anda menyelesaikan masalah performance berkurang, selepas 30 tahun dipasaran dah ramai yang kami bantu. Mungkin anda orang yang seterusnya, IKHTIAR BERUBAT ITU SUNNAH, KESEMBUHAN MILIK ALLAH .

Oleh sebab itu, kami beri jaminan 100% wang anda dikembalikan sekiranya produk ini tidak dapat membantu anda dalam masa 7 hari.

ORDER SEKARANG, BAYAR PADA POSMEN MASA BARANG SAMPAI. AMACAM?

Anda takut tak dapat barang bila buat tempahan?

Takpe jangan risau. Anda order je sekarang dalam website ni, dan bayar pada posmen bila barang anda sampai nanti.

MAKLUMAT "ITEM" BARANG AKAN DIRAHSIAKAN DEMI MENJAGA PRIVACY PELANGGAN

DAPATKAN SEKARANG SEBELUM TERLAMBAT !

“Setinggi mana pelajaran mu, Sebanyak mana kekayaan mu, Sekacak mana rupa paras mu, KALAU terkulai layu apa gunanya. Cegah Sebelum Parah”

Tiada Cas Penghantaran

100% Free Seluruh Malaysia

100% Jaminan Pulangan Wang

Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan produk

Barang Sampai Baru Bayar

Boleh order dahulu, bayar kemudian kepada posmen ketika barang sampai. 100% secure!

SOALAN LAZIM

Kesan adalah berbeza setiap orang. Ada yang cepat dan ada yang lambat sedikit, ini kerana faktor kekerapan GUNA dan juga tubuh badan seseorang. Masalah juga adalah berbeza untuk setiap orang. Tapi setakat apa yang kami dapat feedback daripada kebanyakan pengguna selalunya akan nampak kesan perubahan saiz selepas seminggu penggunaan.

Tentang cara penggunaan tuan jangan risau tuan. Sangat mudah, 1biji 3jam sebelum game

Disarankan penggunaan sehingga 2 botol untuk dapatkan kesan yang sempurna dan mantap.

Dijamin langsung tiada tuan. Lintah Jaga dihasilkan dari ramuan lebih 30 tahun. Tiada bahan kimia atau terlarang, hanya Pati Belacak, Pati Lintah, Ubi Jaga, Rancang Tembaga, Rancang Besi & Raja Kayu

kesan  seawal 3 jam, tapi kami sarankan anda untuk guna seminggu 2kali sehingga habis produk kerana tubuh badan kita tidak sama tindak balas. ada yang awal dan ada yang lambat. Yang penting kita dapat rawat masalah yang dihadapi.

HERBA ini bukan alat bantuan sementara, tapi rawatan. Jadi kita tak bergantung dgn herba ni selamanya. Lepas puas hati dgn kesan yg kita dpt boleh stop penggunaan, kesannya adalah kekal.

Boleh tuan… Tak jadi masalah tpi KAMI sarankan penggunaan sehingga 2botol untuk kesan yang sempurna!! Mantap dan Terbaikkk!

Sebotol ada 10 biji , dan seminggu hanya perlu amalkan 2 biji sahaja

SUPPORT

WhatsApp : 010 - 8954317